TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 28. 1. 2023

Přestřelka se smolným koncem, mladší žáci nestačili na Uherský Ostroh

Těžký zápas za sebou mají mladší žáci Tigers Zlín. Mladíci ze Zlína museli téměř celý zápas dotahovat, ve třetí třetině pak ještě zahájili slušnou stíhací jízdu, nicméně na body tentokrát nedosáhli. O tygří produktivitu se starali především David Sadílek a Elias Taoujni, oba se trefili dvakrát.

Úvod zápasu se lépe vydařil hostům, kteří už po čtyřech minutách vedli, prosadil se Tobiáš Beránek. Na tento gól ještě Tygři dokázali ve 12. minutě odpovědět zásluhou Eliase Taoujniho, nicméně další dva rychlé góly byly pro domácí těžkou ranou. Do dvoubrankového vedení poslali Uherský Ostroh Štěpán Ludvík a Jiří Maňák - 1:3.

Snížení se Tigers dočkali hned na startu druhé třetiny, další brankou se prezentoval Elias Taoujni a bylo to jenom o gól. Tygři následně ustáli oslabení po Sadílkově vyloučení, naopak ale nevyužili vlastní početní převahu a chvíli po Štulcově návratu na led navíc sami inkasovali z hole Štěpána Ludvíka. Když se pak v závěru periody trefil ještě Mikuláš Morava, bylo už opravdu zle.

Ve třetí třetině ještě vykřesal plamínek naděje dvěma góly za deset minut David Sadílek a rázem to bylo jen o branku! Bohužel, dnes výtečný Štěpán Ludvík vzal Tygrům velice rychle vítr z plachet a 55 vteřin po posledním Sadílkově zásahu Uherský Ostroh opět odskočil. Naposledy vrátil Tigers do zápasu Patrik Pavlenko, jenž se prosadil z trestného střílení, nicméně zlínský kat Štěpán Ludvík si ještě v téže minutě připravil další smrtící ránu a upravil na konečných 5:7.

Mladší žáci tak sice prohráli se soupeřem z dolních pater tabulky, nicméně jejich postavení v elitní trojce to nemůže ohrozit, mají totiž slušný náskok pěti bodů na čtvrtý Vsetín. Další duel čeká Tigers hned zítra, když od 8:15 zajíždějí do Uherského Brodu.