TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 11. 2. 2023

Starší žáci ˝B˝ nestačili na Brumov-Bylnici

Starší žáci "B" nakonec nezvládli přetahovanou s Brumovem-Bylnicí a ačkoli v závěru ještě mohutně dotahovali, tak vyrovnat už nedokázali. Za Tigers se postupně trefili čtyři různí střelci, přičemž nejvíce se činil Štěpán Palička, jenž posbíral tři body za gól a dvě asistence, nicméně ani on nedokázal druhé prohře v řadě zabránit.

Čtyřicet minut zápasu moc branek nenabídlo, první třetina pak byla dokonce bezbrankové. Otevření skóre se sice mohli přiblížit domácí Tigers v přesilovce, kterou ale nakonec nevyužili. Brumov se prosadil krátce po startu prostřední části hry, skóroval Daniel Kolínek. Následně si oba celky vyzkoušely přesilovku i oslabení, hosté svou příležitost zužitkovat nedokázali, nicméně Tygři byli ve hře 5 na 4 úspěšnější a zásluhou Lukáše Teplince srovnali stav zápasu na 1:1. V závěru se domácí ještě jednou museli bránit ve čtyřech, nicméně i tentokrát byli úspěšní a neinkasovali.

Jak byl celý zápas na branky chudý, tak se s nimi ve třetí třetině roztrhl pytel. Nejprve vedení opět na stranu Brumova strhl Lukáš Maček, přičemž stejný hráč deset minut před koncem vsítil svůj druhý gól a hosté odskočili. Mladíky ze Zlína vrátil do zápasu v čase 52:12 Štěpán Palička, nicméně nedlouho poté šel na trestnou Sebastian Horký a Brumov tuhle nabídnutou příležitost bleskově využil, už po pěti vteřinách se prosadil Jakub Žižka - 2:4. Když se za další minutu trefil Filip Maňas, vypadalo to s Tygry už opravdu zle... Domácí ale nic nezabalili a v závěrečných třech minutách ještě soupeři pořádně zatopili! Nejprve rozvlnil síť Ondrůškovy branky Daniel Škamrala, aby následně půl minuty před koncem zařídil drama Sebastian Horký - 4:5. To ale bylo z domácího pohledu bohužel všechno a kýženého vyrovnání se tak diváci na Tigers CREAM Aréně nedočkali.

Starší žáky "B" čeká nyní dvoutýdenní pauza, po které budou Tigers chtít odčinit sérii dvou prohraných zápasů. Pokusit se o to mohou na ledě svého tabulkového souseda Valašského Meziříčí, zápas je na programu od 9:30. Tigers jinak i nadále zůstávají v tabulce na šestém místě, které drží poměrně pohodlně.