TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 18. 2. 2023

Deset! Mladší žáci nasypali Valašskému Meziříčí dvouciferný počet branek

Další výborný zápas za sebou mají mladší žáci, kteří dnes na Tigers aréně rozložili Valmez a zapsali třetí výhru v řadě! O triumfu bylo v podstatě rozhodnuto v polovině základní hrací doby, nicméně mladí Tygři nepolevili a nadále navyšovali svůj náskok. Pod vítězství se nejvíce podepsal tříbodový David Sadílek (2+1), dvěma góly se blýskl ještě Elias Taoujni.

Tigers potvrzovali svou dnešní dominanci od prvních minut, už po 83 vteřinách je totiž poslal do vedení David Psík. Tygři byli i nadále při chuti, ještě v úvodní desetiminutovce navýšil vedení Dominik Miklík, na nějž ještě velice rychle navázal Šimon Greguš - 3:0. Do konce třetiny se ještě dnes poprvé trefil David Sadílek a Tygři tak už po 20 minutách měli relativně pohodlný náskok.

I druhá třetina pokračovala ve stejném duchu, nicméně na další branku jsme si museli chvilku počkat. Ve 27. minutě se každopádně prosadil Roman Pšurný a domácí tak svému soupeři relativně rychle nadělil "bůra". Za dalších deset minut skóroval ještě Patrik Pavlenko, prostřední část tedy skončila dvoubrankovým rozdílem a Tigers odskočili už na 6:0.

Na stratu závěrečné části hry si střelecký účet otevřel Elias Taoujni, kterého svou druhou brankou v zápase podpořil David Sadílek. Tygři mohli začít pomýšlet na populární "desítku", která už se nyní zdála být skutečně blízko! A byla ještě blíže když se sedm minut před koncem podruhé trefil Elias Taoujni - 9:0! Minutu poté sice Matěj Frolo připravil jinak bezchybně chytajícího brankáře Šišku o čisté konto, nicméně to domácí nemohlo rozhodit. Onoho magického zásahu se Tygři dočkali skutečně na poslední chvíli. V čase 59:59 se o něj po Miklíkově pasu postaral Matyáš Dorničák - 10:1.

Mladší žáci tak ještě vylepšili už tak dobrou pozici na třetím místě. Z toho se sice neposunuli, nicméně na Černé Vlky mají dva zápasy k dobru a ztrátu pouhých dvou bodíků. Posun na 2. místo se tak v současné chvíli jeví jako pravděpodobný.