TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 4. 3. 2023

Starší žáci ˝B˝ porazili Uherské Hradiště a utnuli sérii proher

Výborný zápas dnes sehráli starší žáci "B" Tigers Zlín. Ti totiž zvládli porazit Uherské Hradiště a utnuli tak sérii tří proher v řadě! Výhra se zrodila už v první třetině, kterou Tigers vyhráli 4:0! Výborné utkání sehrál Adam Tomaštík, jenž se blýskl hattrickem, dvě branky pak zapsal Gabriel Dittrich!

Základ pro úspěch v dnešním zápase položili Tygři už v první třetině, kterou domácí naprosto ovládli! Nejprve se po pouhé minutě trefil Adam Tomaštík, jenž tedy otevřel skóre utkání. Pak jsme si museli na další góly chvilku počkat, nicméně jakmile se perioda přelila do své druhé poloviny, tak Tigers rozpoutali pořádný vichr! Ve 12. minutě zvyšoval na 2:0 Gabriel Maria Dittrich, následně se přidal Matěj Rajnoch s nakonec se podruhé prosadil i Adam Tomaštík. Suma sumárum - 3:0, mladíci ze Zlína tak mohli jít do kabin relativně v klidu.

Zhruba do poloviny základní hrací doby se nic vyloženě zajímavého neudálo, až v 28. minutě si zahráli Tigers přesilovku, kterou také těsně před koncem využili! Už na 5:0 zvyšoval svým druhým zásahem Gabriel Maria Dittrich! Další oslabení Uherské Hradiště nakonec zvládlo a nedlouho po vypršení Nejezchlebova trestu se hosté dokonce prosadili! Branku cti vstřelil David Malaska. Adam Nejezchleba byl nakonec vyloučen ještě jednou, nicméně Tygři si přesilovku příliš dlouho neužili, jelikož trest dostal i Mathias Lukaštík. Hrálo se 4 na 4... Hosté pak v samém závěru dostali možnost zahrát si plnohodnotnou přesilovku, kterou taky velice rychle využili - na rozdíl tří gólů snížil Lukáš Vaněk!

V závěrečné části hry už si Tygři své vedení pohlídali. Nakonec padly už "jen" dvě branky, to ale domácím bohatě stačilo. Nejprve skóroval Tomáš Vlček, jenž vedení pojistil a dvě minuty na to jsme se ještě dočkali zásahu Adama Tomaštíka! Pro průběh zápasu už tato trefa neměla bůhví jaký vliv, nicméně i tak byla důležitá! Domácí lídr Tomaštík totiž díky ní dosáhl hattricku - 7:2!

Starší žáci "B" se tak vrátili na dostřel čtvrtého místa, na které ztrácejí pouhý bodík! Ten budou moci získat hned zítra, když od 10:00 vyzvou na svém ledě Kroměříž.