TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 5. 3. 2023

Výborná třetí třetina, mladší žáci porazili Vsetín

Díky výtečnému finiši obrali mladší žáci Tigers Zlín nedaleký Vsetín a odčinili tak včerejší nezdar s Brumovem-Bylnicí. Celkově se mladí Tygři nacházejí v dobré formě, když od začátku kalendářního roku prohráli pouze dvakrát. Právě kvalitní výkony z poslední doby vynesly Tigers na druhé místo tabulky! Hattrickem se pod dnešní triumf podepsal Roman Benjamin Pšurný, dva góly dal Sebastian Vavruška! Zapomenout nesmíme ani na Šimona Greguše, jenž na startu třetí třetiny vstřelil vítěznou branku!

Čtyřicet minut hry to byla veliká přetahovaná! Do vedení šli v 5. minutě Tigers, když se prosadil Roman Benjamin Pšurný, nicméně Vsetín rychle kontroval a zásluhou Matěje Křížka vyrovnal na 1:1! V polovině třetiny se opět trefil Roman Benjamin Pšurný a opět přišla rychlá odpověď Matěje Křížka... V 17. minutě se do třetice trefil Roman Pšurný a hattrick byl na světě! Tentokrát přišla odpověď opravdu bleskově, Isabel Navratilová vyrovnala za pouhopouhých 15 vteřinek - 3:3!

Ve druhé třetině se neudálo nic co by bylo hodno záznamu do zápisu o utkání, neviděli jsme ani gól ani žádný trest. Přesuňme se tedy do třetiny třetí:

Závěrečná pasáž jednoznačně patřila Tygrům! Už po minutě a třiceti třech vteřinách rozradostnil domácí střídačku skórující Šimon Greguš, což se nakonec ukázalo jako mimořádně důležitá branka. V závěru zápasu přišla ještě pojistka v podobě slepených branek Sebastiana Vavrušky - 6:3!

Mladší žáci tak díky výtečnému závěru urvali všechny tři body a odpoutali se na druhém místě ligové tabulky! Další zápas Tygry čeká přesně za týden, tedy v neděli 12.3, kdy od 10:30 vyzvou svého tabulkového souseda a přímého konkurenta Černé Vlky!