TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 2. 4. 2023

Dorostenci šli proti Třebíči do vedení, nakonec ale zvítězit nedokázali

Horácká Slavia Třebíč není nejoblíbenějším barážovým soupeřem Tigers Zlín... I tentokrát šli Tygři do vedení, nicméně soupeř nakonec odskočil ve druhé třetině a triumf si už pohlídal. O zlínské góly se postaral Mykyta Haida a Jiří Fajkus. V baráži zbývá odehrát ještě dva duely, jeden doma, jeden venku. Tigers zatím nestačili pouze na Třebíč (2x), jinak jsou stoprocentní.

V první třetině šli domácí do vedení. Šest minut před sirénou hráli Tigers přesilovou hru, kterou krátce před Bartošovým návratem na led zužitkoval Mykyta Haida. Zlín šel do druhé periody se zaslouženým vedením 1:0.

Druhá třetina patřila Třebíči. V polovině základní hrací doby se dvěma slepenými góly prosadili Tomáš Přibyl a Petr Ostrý. Hosté najednou vedli... Horácká Slavie si navíc nedlouho poté dokonce zahráli přesilovou hru po Fajkusově vyloučení. Nedlouho poté byli ještě vzájemně vyloučeni Tomáš Chadim a Quido Zámorský. A Třebíč se nakonec přeci jen prosadila, skóroval Mikuláš Hájek - 1:3. I Tigers pak využili početní výhodu, a to vskutku bleskově! Kombinace šla po ose Pravda- Pippal - Jiří Fajkus a poslední jmenovaný po pouhých sedmi vteřinách potrestal Grossův faul.

Deset minu před koncem vystřelil důležitou branku jistoty Lukáš Hájek. Ačkoli se Tygři ještě snažili, vyrovnat už nedokázali, a to ani přes to, že hráli i přesilovku 5 na 3! Zápas tedy skončil za stavu 2:4.

Tigers tak i podruhé nestačili na Třebíč. S ostatními soupeři (Náchodem a Plzní) každopádně Tygři ještě nezaváhali a pro závěrečná kola baráže jsou stále v dobré pozici. Další zápas je na programu v pátek od 19:00, Zlín zajíždí do Plzně, kde vyzve zdejší Wolves.