TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 22. 9. 2023

Úspěšný start sezony, deváťáci přejeli Blansko

Úspěšný start do sezony dnes zažili naši deváťáci. Ti v domácím utkání s Blanskem museli sice otáčet skóre, od konce první třetiny už ale soupeře k ničemu nepustili a zvítězili jasně 8:2. Hattrickem se blýskl Adam Korvas, skvělý duel odehrál i jeho parťák Štěpán Palička (1+4).

Do vedení se mladí Tigers dostali na začátku šesté minuty, to když si před bránu sjel nehlídaný Adam Korvas, jenž doklepl kotouč do sítě. Následně dvakrát udeřil soupeř, hru ve čtyřech nejprve zužitkoval Tomáš Nezpěvák, do úniku pak po tlaku domácích ujel Tadeáš Růžička - 1:2. Závěr třetiny však znovu patřil Tygrům. Korvas se uvolnil v rohu, nahrál před bránu a odtud Libor Tomek překonal Altrichtera.

Ve druhé třetině se Tygrům podařilo duel zlomit. Ve 24. minutě propadlo až do sítě nahození Roberta Ernsta, v polovině základní hrací doby pak pronikl až před brankáře Tomek, jenž ještě neuspěl, nicméně kotouč dorazil až do sítě Štěpán Palička - 4:2. V závěrečné minutě se kotouč snesl až před Matyáše Haráska, jenž jej pohotově usměrnil mezi tři tyče.

V závěrečné třetině Tigers své vítězství pojistili. Po minutě a půl skóroval Petr Hoferek, v rozmezí tří minut pak završil svůj hattrick Adam Korvas, přičemž na oba góly nahrál zlínskému ostrostřelci Štěpán Palička.

Na světelné tabuli tedy po konci utkání svítilo skóre 8:2. Naši deváťáci vstoupili do sezony úspěšně a zapisují první tři body. Další duel Tygry čeká ve čtvrtek, kdy vyrážejí do Boskovic. Utkání začíná v 15:00.