TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 28. 9. 2023

Druhý duel deváťákům nevyšel, nestačili na Boskovice

Druhý zápas našich deváťáků nakonec další tři body do tabulky nepřinesl. S Boskovicemi Tygři sehráli vyrovnanou partii, šťastnější ale přeci jen byl domácí celek, a to díky povedené třetí třetině. Nyní mají Tigers dva dny volno, nicméně už v neděli je čeká důležitý zápas, na vlastním ledě vyzvou v boji o průběžné první místo v tabulce Olomouc!

Start zápasu měli lepší domácí, ti už po minutě a čtvrt otevřeli skóre zásluhou Lukáše Kučerky. Následně naše barvy ustály oslabení a na začátku 12. minuty přišla gólová odpověď, prosadil se Martin Lysák.

I start druhé třetiny se povedl lépe Boskovicím, ve 24. minutě strhl vedení opět na domácí stranu Ivo Moudrý. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat, Sebastián Horký vyrovnal na 2:2. Následně si oba týmy zahrály ještě přesilovku, nicméně bez využití.

Ve třetí třetině Tigers vyrovnaný duel nakonec ztratili. Nejprve bleskově využil početní převahu, dnes velmi produktivní Lukáš Kučerka, o pár minut později navýšil Tobiáš Kráčalík a v 56. minutě završil hattrick Lukáš Kučerka. Tygři ještě v závěrečné minutě korigovali zásluhou Adama Korvase - 5:3.

Duel v Boskovicích nám tedy podle představ nevyšel. Není ale čas smutnit, už v neděli 1.10 totiž na svém ledě vyzveme Olomouc! Hraje se dopoledne od 10:15.