TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 28. 9. 2023

Úvod sezony jako hrom! Starší žáci zářili v Uherském Brodě

Vskutku výtečný vstup do sezony zažívají starší žáci! Ti dnes řádili v Uherském Brodě a nasypali hned 16 branek! Hattrickem zazářil Tobiáš Dvořák, bilanci 2+2 zapsal Šimon Štěpánek, pět asistencí rozdal Daniel Škamrala, ale vidět byli i další hráči. Výborný výkon podal i brankář Jakub Šiška.

Zápas byl v podstatě rozhodnutý už v první třetině, tu Tigers vyhráli 5:0. A činili se hned od prvních minut, v čase 1:40 otevřel skóre Gabriel Dittrich, o dvě minutky později na něj navázal Šimon Štěpánek. Další branku jsme přidali v přesilové hře, tu první se ještě využít nepodařilo, tu druhou již ano a to zásluhou Filipa Baďury - 3:0. V krátkém sledu přišly ještě dva další góly, nejprve z hole Tobiáše Dvořáka, poté Matyáše Veverky, přičemž pokaždé asistoval Šimon Štěpánek.

I vystup do prostřední části hry měli Tygři výborný, v rozmezí půl minuty zvýšili Adam Tomaštík a Filip Švachula - 7:0. Čestného gólu se domácí Brod dočkal v přesilové hře, skóroval Jan Jančář. Tigers ale byli k nezastavení, ještě do poloviny základní hrací doby se opět prosadili Šimon Štěpánek a Gabriel Dittrich - 9:1. Brod ještě korigoval, a to zásluhou další přesilovky, kterou zužitkoval Zdeněk Kundrata. Magického desátého gólu pak dosáhl Lukáš Teplinec, kterého úspěch zřejmě povzbudil, jelikož do sirény přidal ještě jeden gól - 11:2.

Třetí třetina by se s trochou nadsázky dala označit za nejvyrovnanější. Tigers nadále navyšovali náskok, trefil se Adam Tomaštík, Filip Švachula Tobiáš Dvořák, to vše v úvodní desetiminutovce. Chvíli poté dal svůj první dnešní gól Matěj Rajnoch.

Domácí se nechtěli nechat zahanbit a v rozmezí minuty a půl korigovali Jančár s Rybníkářem. Poslední slovo ale měli přeci jen Tygři, trefil se Tobiáš Dvořák, jenž tak dosáhnul na hattrick!