TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 28. 9. 2023

Velkolepý obrat mladších žáků v Uherském Ostrohu, mladí Tygři berou první body

Skvělý zápas za sebou mají i mladší žáci. Ti to v Uherském Ostrohu neměli vůbec jednoduché, nakonec ale dokonali obrat a vyhráli jasně 10:4. Hattrickem dnes zazářil Patrik Pavlenko, k obratu v pravou chvíli zavelel dvěma zásahy Elias Taoujni.

Na první gól jsme si museli chvíli počkat, ten přišel až v 15. minutě, když se prosadil dnes výborný Patrik Pavlenko. Domácí rychle kontrovali, už za minutu bylo vyrovnáno a do sirény Uherský Ostroh dokonce vedl. Jmenovitě se o to postarali Maxim Solovjov a Robin Zsldos - 2:1.

Na startu druhé třetiny to s Tygry nevypadalo vůbec dobře, na rozdíl dvou branek zvyšoval Tobiáš Beránek... Po polovině základní hrací doby se ale vše otočilo! K obratu zavelel Elias Taoujni, jenž přesně v rozmezí dvou minut dvěma trefami vyrovnal - 3:3.

Následnou přesilovku, která se rozdělila mezi druhou a třetí třetinu Tygři nevyužili. Nemuselo je to ale mrzet, v čase 40:44 totiž skóroval Patrik Soukup a chvíli po něm Patrik Pavlenko. Rázem vedli o dva góly Tigers - 5:3. Od této chvíli vládli ledu mladíci ze Zlína! Přesilovku využil David Sadílek, ještě v téže minutě dovršil hattrick Patrik Pavlenko, skóroval i Matyáš Dorničák.

Druhá polovina třetiny už se spíše dohrávala, ještě jsme ale viděli tři góly. Za Zlín dával David Psík, za domácí Matyáš Cícha a vše ukončil opět Tygr Jáchym Hudec - 4:10.

Pro mladší žáky znamená úspěšný vstup do sezony také průběžné první místo v tabulce, které drží díky lepšímu skóre. To budou hájit v neděli v Hodoníně, kde je čeká další kolo, hraje se od 11:55. Doma se mladí Tygři ukáží až v polovině října 14.10, kdy v městském derby vyzvou Berany.