TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 28. 9. 2023

17:7! ˝Béčko˝ mladších žáků ovládlo přestřelku v Uherském Brodu

K sérii povedených výsledků se dnes přidávají i mladší žáci "B", kteří zapsali dokonce nejvyšší výhru ze všech našich týmu - 17:7. Tigers síly rozložili rovnoměrně mezi všechny tři třetiny a systematicky navyšovali náskok, o což se nejpečlivěji staral pětigólový Dominik Miklík. Vícero hráčů však dnes odehrálo výborný duel§

Úvod zápasu vyšel nejlépe ze všech Šimonu Gregušovi, ten v prvních čtyřech minutách dal hned dva góly. Tigers byli nebezpeční i při přesilovkách soupeře, což v deváté minutě dokázal skórující Hynek Gresl - 3:0! I hosté z Brodu však přijeli střelecky naladěni, během pár minut dali dva góly a byli zpět ve hře.

Ještě v první třetině začal úřadovat Dominik Miklík, u branky Theo Mikulčíka měl ještě asistenci, přesilovku pak využil sám a za dalších dvacet vteřin přidal svůj druhý gól - 6:2.

Druhá třetina se nesla v podobném duchu, skóre navýšil Sebastian Vavruška, ve 26. minutě završil Miklík hattrick. A neměl dost, Dominik Miklík, využil i další přesilovku - 9:2. Následovaly dva slepené góly hostů, jeden dal z přesilové hry Jan Hampl, druhý Matěj Suchý. Poslední slovo měli ale znovu Tigers. Nejprve skóroval Sebastian Vavruška, hattricku se minutu a půl před sirénou dočkal Šimon Greguš - 11:4.

Třetí třetina napsala hned dva další hattrickové příběhy. Toho prvního se díky dvěma gólům dočkal Theo Mikulčík, druhým byl díky gólu minutu a půl před koncem Sebastian Vavruška. Za Uherský Brod se prosadili ještě tři hráči, Krejsa, Major a Durďa, jednalo se ale jen o kosmetickou úpravu skóre. Za zlínské barvy se dvakrát trefil ještě Petr Sedlař a samozřejmě Dominik Miklík. Na světelné tabuli svítilo skóre 17:7.

Výběry Tigers zapsaly obecně velmi dobrý vstup do nové sezony, ten vůbec nejlepší ale mají na kontě právě mladší žáci "B", jelikož SEDMNÁCT gólů je nejvyšším počtem napříč kategoriemi.

Dobré výsledky zapsalo více ligových týmu a Tigers tak nejsou s plným bodovým ziskem a skvělým skóre sami. Osamostatnit se na vrcholu tabulky ale mohou už v sobotu, kdy zajíždějí do Rožnova na led tamních Černých Vlků. Začíná se v 10:00.