TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 30. 9. 2023

Další dominantní výhra! Béčko mladších žáků v úvodu sezony září

Výtečný vstup do nové sezony zažívají mladší žáci "B". Ti po sedmnáctigólové nadílce z prvního kola pokračovali ve střeleckých hodech a Černým Vlkům z Rožnova nasázeli rovněž 17 gólů, a to především díky osmi trefám ve druhé třetině.

Zápas začal pěkně zostra, už po půl minutě fauloval Dominik Adam a Tygry čekala přesilová hra. Tu také rychle využili, trefil se Theo Mikulčík. Stejný hráč udeřil ještě jednou, a to opět v přesilovce, když zvyšoval na 2:0! Dobrý start hostujícího týmu pak korunoval ve 12. minutě Matěj Gureň.

Gólová přehlídka ani zdaleka nekončila, naopak! Nejprve tedy korigoval Mathias Tomšů, v dalších dvou minutách ale zase úřadovali Tigers, konkrétně dvougólový Filip Veverka, na nějž v čase 17:03 navázal ještě Sebastian Vavruška. Skóre 1. třetiny pak uzavřela domácí Veronika Pastorková - 6:2.

Druhá třetina patřila kompletně Tygrům. Nejlépe se zadařilo Filipu Veverkovi, jenž dal dva góly včetně jednoho přesilovkového a především završil hattrick! Dva góly dal i Sebastian Vavruška, také on dosáhl hattricku. Mezi dalšími střelci zmiňme Dominika Miklíka, Šimona Greguše a Matěje Gureně. Suma sumárum - osm vstřelených branek a celkové skóre 14:2!

Třetí třetina se už jen dohrávala, i když paradoxně byla nejvyrovnanější pasáží hry. Nejprve se ve 45. minutě prosadil domácí Mathias Tomšů, jenž dal rovnou dva góly v rozmezí jediné minuty. Za Tygry se v přesilovce prosadil Dominik Miklík. Taktéž v přesilovce se za Vlky trefil Dominik Adam, jenž tak odčinil své vyloučení z předchozího průběhu třetiny. Poslední slovo si vzal Šimon Greguš, jenž dvěma góly zastavil skóre na vysokém výsledku 17:5!

Mladší žáci "B" si tak v nové sezoně drží skvělý standard 17 gólů na utkání a o skóre drží první místo tabulky, před rivalem ze Vsetína, který dal o osm branek méně. Další neděli se mladí Tygři vracejí domů, v dalším kole vyzvou HC Olomouc. Začíná se v 9:00.