TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 1. 10. 2023

Mladší žáci nadále stoprocentní, o výhře v Hodoníně rozhodla jediná minuta

Druhé ligové kolo za sebou mají mladší žáci. Ti se s domácím Hodonínem dlouho přetahovali o výhru, po první třetině prohrávali 2:0, po prostřední části naopak o gól vedli. Vše nakonec rozsekla 54. minuta, kdy v rozmezí jedenácti vteřin padly dva góly do domácí sítě! Zápas se vydařil především Davidu Psíkovi, jenž vsítil hattrick (3+1).

První třetina se našim barvám nevydařila, už po dvou minutách otevřel skóre Michal Bílek, v přesilovce pak zvýšil Erik Čumba. Tigers následně museli ubránit ještě jednu přesilovku, to už se ale naštěstí podařilo. Po dvaceti minutách tedy svítil na světelné tabuli stav 2:0 pro domácí Baník.

Naopak druhá perioda byla snová! První gól obstaral Sebastian Vavruška, jenž se schoval za obranu, dostal se do úniku a parádně vymetl horní růžek brány! A hned po dalším buly bylo dokonce vyrovnáno! Taoujni se nacpal mezi dva obránce, trefil sice beton, nicméně Patrik Pavlenko úspěšně dorazil puk až do sítě - 2:2!

Do vedení jsme se poprvé dostali při vlastním oslabení. David Sadílek si důsledným napadáním rozehrávky vybojoval únik, natlačil se až před bránu a zde obhodil beton brankářky Jandorové! Další gól dal s notnou dávkou David Psík, jehož rána nejprve vyletěla nad bránu a odtud se snesla až za brankovou čáru - 2:4. Naději pro Hodonín vykřesal opět Erik Čumba, na toho ale bleskově odpověděl dorážející David Psík. Tygři vedli opět o dvě branky. Poslední slovo měli přeci jen domácí, třetinu gólově uzavřel Dominik Kožina.

Ve 44. minutě bylo zásluhou Lukáše Hozy znovu vyrovnáno. O deset minut později Tygři ale definitivně rozhodli! David Sadílek si najel levým křídlem a naprosto přesným backhandem opět strhl vedení na zlínskou stranu! Navíc hned z následujícího úniku zapomněla hodonínská obrana na Davida Psíka, jenž z mezikruží definitivně rozhodl - 5:7. V závěru si Hodonín sice ještě zahrál přesilovou hru, na její využití už ale neměl dostatek času.

Mladší žáci tak zůstávají po dvou kolech stoprocentní a drží se čtyřmi body sdílené první místo. V sobotu 7.10 se mladí Tygři představí poprvé doma, od 10:00 vyzvou Uherský Ostroh.