TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 1. 10. 2023

Druhá prohra v řadě, deváťáci nestačili na Olomouc

Ze třetího ligového kola nakonec naši deváťáci body nevydolovali. Domácí souboj s Olomoucí sice nezačali špatně, šli dokonce do vedení, Kohouti ale postupně začali hru kontrolovat. Skvěle se prezentoval alespoň útočník Libor Tomek, jenž je podepsán pod všemi góly Tygrů (2+1).

Úvod zápasu se Tygrům povedl na jedničku! Už po třech minutách se do úniku řítil Korvas, jenž parádní zadovkou našel lépe postaveného Libora Tomka, jenž přesnou ranou propálil brankáře Řezníčka. Ve druhé polovině periody už ale úřadovala Olomouc, nejprve přesilovku bleskově využil Jan Musil, stejný hráč navíc otočil na startu 19. minuty skóre. Vše korunoval ještě Lukáš Dokoupil - 1:3.

Tigers dostali možnost vrátit se do zápasu díky dvěma přesilovým hrám, ani jednu ale nevyužili. Soupeř byl v početních výhodách efektivnější, Miškurcovo vyloučení totiž potrestal Vít Navrátil. Ve hře naše barvy udržel opět Libor Tomek, ten si vybruslil z rohu, zamíchal s pukem a trefil přesně mezi betony - 2:4.

Na startu třetí třetiny ustáli Tygři oslabení, chvíli po jeho skončení se navíc dostali na dostřel! Ololomouc udělala chybu v rozehrávce, Tomek zapracoval na mantinelu a Adam Korvas dorazil puk po ledě až do sítě - 3:4.

Dalo by se předpokládat, že Tigers zavelí k velkolepé stíhací jízdě. Opak byl ale pravdou, Olomouc v posledních deseti minutách dominovala a pojistila tak svou výhru. Postupně se trefil Dominik Husák, Tomáš Vymětal a opět Dominik Husák - 3:7. Bylo hotovo...

V závěru se ještě pořádně přiostřilo, sudí v 59. minutě rozdal hned šest trestů, z nichž většina byla za hrubost či nesportovní chování. V poslední minutě navíc výhru Kohoutů pojistil dorážející Jan Musil, jenž se tedy blýskl hattrickem.

Naši deváťáci prohrávají druhý duel v řadě, na kontě jim tak zůstávají tři body. Neskládáme ale zbraně, na dostřel jsou stále i ty nejvyšší příčky! Těm sr můžeme přiblížit příští středu, kdy Tigers sehrají utkání v Uničově.