TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 24. 10. 2023

Návrat na vítěznou vlnu! Béčko mladších žáků přestřílelo Berany

Návrtu na vítěznou vlnu se mladí žáci "B" dočkali v městském derby s Berany. Ty zvládli přestřílet 12:5, přičemž už od startu zápasu diktovali tempo hry. Skvělý duel odehrál především pětigólový Šimon Greguš!

Důležitý krok k výhře udělali Tygři už v první třetině, kterou jasně vyhráli. Už ve 3. minutě proměnil přesilovku dnes výborný Šimon Greguš, za půl minutky na něj navázal Theo Mikulčík. Další přesilovou hru jsme sice nevyužili, a to i přes to, že byla na chvíli vylepšena do formátu 5 na 3. Po návratu Jonáka na led zbýval ještě čas v klasickém formátu 5 na 4, to už se Tigers radovali - opět skóroval Theo Mikulčík. Pozadu nechtěl zůstat ani Šimon Greguš, ten v čase 10:40 zvyšoval na 4:0. Berani vykřesali naději při vlastní početní výhodě, skóroval Jakub Jonák - 4:1.

Na další branky jsme si museli nějakou dobu počkat, "až" ve 27. minutě se prosadil Filip Veverka. Na toho relativně rychle reagoval Samuel Soukup, nicméně Tygrům se ještě vydařil závěr periody. Hattrick zkompletoval Šimon Greguš, jehož gól mohl být později označen jako vítězný, za 13 vteřin dokonce zvýšil Sebastian Vavruška - 7:2.

Na startu závěrečné části hry jsme mohli sledovat sérii vyloučení, během čtyř minut byly rozdány tři tresty. Tygrům sedla pasáž po vzájemném trestu, branky se totiž dočkal Dominik Miklík. Berani se nechtěli dát lacino, přesilovku dnes podruhé zužitkoval Jakub Jonák, v 50. minutě skóroval ještě Adam Ševčík a Samuel Soukup.

Proti jakémukoli dramatu se ale postavil Šimon Greguš, ten dal do sirény ještě dva góly, branku zapsali i Vojta Stojan a Sebastian Vavruška - 12:5.

Mladší žáci "B" se tedy po výhře v městském derby vracejí na vítěznou vlnu a reagují na víkendovou prohru 7:14 s Uničovem. V tabulce Tygrům nyní patří 4. příčka, na první Olomouc je ale ztráta malá, pouhý bodík! Další duel nás čeká až na začátku listopadu, v sobotu 4.11, kdy na svém ledě v CREAM Tigers Aréně vyzveme Vsetín. Začíná se v 11:15.