TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 22. 12. 2023

Starší žáci řádili ve Valašském Meziříčí

Krásný dárek si k Vánocům dali naši starší žáci! Ti ve Valašském Meziříčí naprosto dominovali, vyhráli 18:2 a díky tomu přečkají až do Nového roku na prvním místě tabulky! Hattrickem dnes zazářili hned tři borci - Teplinec, Štěpánek a Tomaštík, ty však ještě o kousek předčil pětigólový Tobiáš Dvořák.

Tigers měli dobrý už start do zápasu, skóre otevřel po dvou minutách Šimon Štěpánek. Tady soupeř dokázal ještě reagovat, vyrovnání zajistila v téže minutě Kristýna Šimčíková. Během čtyř minut si každopádně mladí Tygři nejen vzali vedení zpět, zvládli i odskočit do slušného náskoku. Postarala se o to dvojice Adam Tomaštík - Tobiáš Dvořák, oba skórovali dvakrát, ke gólu přidal dvě nahrávky i Šimon Štěpánek.

Tigers následně ubránili dvojici oslabení, ve kterých se Bobři mohli ještě vrátit do hry, Matyáš Veverka naopak ještě dvě minutky před koncem upravoval na 1:6.

A právě Matyáš Veverka byl při chuti i na stratu druhé periody, v čase 21:14 přidal totiž svůj druhý gól, o pár desítek vteřin později asistoval i u gólu Matěje Rajnocha - 1:8. Pověstná desítka padla ještě v první polovině základní hrací doby, nejprve Tobiáš Dvořák hattrickovým gólem udeřil podeváté, Lukáš Teplinec následně přidal branku číslo 10! Tobiáš Dvořák každopádně stále neměl dost, do sirény zapsal ještě bilanci 1+1, trefili se i Daniel Škamrala a Šimon Štěpánek. Alespoň čestný úspěch přidal hostující Bednařík - 2:13.

Bylo jasné, že duel se už jen dohrává. Pro zlínské borce ale ještě dobojováno nebylo, hned několik z nich útočilo na kdejaké osobní mety. Tak třeba Lukáš Teplinec, jenž stihl nasázet hattrick, stejného úspěchu dosáhl i Adam Tomaštík, přidal se i Šimon Štěpánek (dnes 3+3). Zahanbit se pochopitelně nenechal ani Tobiáš Dvořák, jenž přidal svou pátou branku v utkání. Ve třetí třetině tedy padlo ještě pět gólů a skóre se posunulo na konečných 2:18.

Další zápasy čekají mladé Tygry až po Vánocích, konkrétně ve středu 10.1. V tabulce do té doby přečkají díky 24 bodům na úžasném prvním místě. To se pokusí udržet právě v lednu, kdy je čekají duely s Brumovem-Bylnicí a Uherským Hradištěm.