TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 25. 9. 2022

B tým starších žáků padl po boji se sousedními Berany

"B tým" starších žáků se v rámci třetího ligového kola utkal se zlínskými Berany. Tigers začali zápas výborně, první třetinu dokonce vyhráli! Pak už soupeř převzal iniciativu a ač se Tygři ještě snažili, obrátit skóre už nedokázali a padli 5:7.

Do utkání vstoupili Tigers lépe. Ve čtvrté minutě otevřel brankový účet zápasu Patrik Mišurec a i když soupeř ještě dokázal odpovědět, góly Kristiana Zalubila a Tobiáše Karlíka se hosté opět ujali vedení a úvodní pasáž vyhráli!

Ještě lépe situace vypadala v úvodu druhé periody, trefil se totiž Sebastian Horký a zdálo se, že hosté si jdou pro výhru. Tygři si ovšem situaci zkomplikovali častými vyloučeními, to v pořadí třetí potrestal Timofij Holovko, který společně s Albertem Štamberským dirigovali domácí obrat.

Závěrečná pasáž hry začala inkasovaným gólem z hole Timofeje Holovka a i když to v tento okamžik nevypadalo nejlépe, Tygři se ještě nevzdali. V 52. minutě vrátil svůj tým na dostřel Kristian Zalubil a Tigers se chystali na závěrečný nápor! Ten byl ale přerušen dalším trestem, všechny hostující naděje rozehnal gólem z přesilovky Ondřej Veselý - 7:5.

Starší žáci tak proti městskému rivalovi neuspěli, zlomit nepříznivý začátek sezony se pokusí v sobotu 1.10. kdy zajíždějí do Vsetína.