TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 25. 9. 2022

Mladší žáci sahali na výhru, nakonec s Berany remizovali

Mladší žáci sehráli v neděli třetí ligové kolo, s Berany se dlouho přetahovali o výhru, nakonec zápas končí plichtou gólem minutu před koncem a Tigers berou bod. Po dvou gólech zapsali lídři žákovské kategorie Christopher Charvát a Roman Benjamin Pšurný, který se tak osamostatnil na čele střelecké tabulky.

Že to dnes bude na zlínské PSG aréně velká bitva naznačila už první třetina. V té padlo celkem šest branek, po třech do každé sítě. Za tygry se prosazovali už zmíněný Roman Benjamin Pšurný a Christopher Charvát.

Po druhé třetině měli k triumfu blíže Tigers, ti museli sice otáčet, zásluhou Charváta a Eliase Taoujniho vedli po čtyřiceti minutách 5:4. Situace vypadala příznivě i po většinu závěrečné periody, vedení zpět na hostujícím stranu strhl po vyrovnání z úvodu Sebastian Vavruška. Výhra byla blízko, minutu před koncem, ale vyrovnal Marek Burian a oba týmy si tak body rozdělí spravedlivým dílem.

Mladší žáci tak poprvé zaváhali a neberou plný počet bodů, nicméně situace v tabulce je pro ně i nadále příznivá. Na první příčce se sice osamostatnil Brumov - Bylnice, Tigers mu však dýchají na záda z druhého místa, které uhájili před Vsetínem a Valašským Meziříčím.

Další zápas čeká Tygry ve středu, v přímém souboji o druhý flek vyzvou od 11:15 VHK Vsetín!