TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 5. 11. 2022

Naprostá dominance! Mladší žáci nedali Uherskému Hradišti šanci

To byl zápas! Mladší žáci Tigers Zlín si především díky fenomenální třetí třetině pohráli s Uherským Hradištěm, nasypali fantastických 18 gólů a jasně vyhráli. Dirigentem skvělého triumfu byl s šesti brankami a dvěma asistencemi David Psík, výtečné odpoledne zažil i jeho jmenovec David Sadílek (4+4) nebo Roman Benjamin Pšurný (2+2).

První třetina ještě nijak nenaznačovala, že by se dnes mělo jednat o tak divoký zápas. Po nějakých sedmi minutách otevřel skóre David Sadílek, na nějž o 120 vteřin později navázal Patrik Pavlenko a pět minut před koncem se ještě trefil Patrik Soukup. Slušný start, nicméně na poměry dětských kategorií nic neobvyklého. U branky na 3:0 se asistencí podílel David Sadílek, jenž byl tedy už po první periodě dvoubodový. To nebylo od domácího lídra ani zdaleka vše, právě on byl jednou z hlavních tváří tygří dominance. Do kabin se šlo za příznivého stavu, kdy domácí vedli o tři góly a v poklidném tempu tak diktovali ráz zápasu.

Na startu prostřední periody navýšil skóre David Psík, i jeho ještě čekalo výtečné odpoledne. V polovině zápasu se prosadil David Sadílek, a to v rozmezí jediné minuty hned dvakrát. Hattrick byl na světě! Následně si mladíci z Baťova města zkusili přesilovku i oslabení, nicméně gól nedali. Nemuselo je to ale vůbec mrzet, v samotném závěru totiž navýšil vedení David Psík a chviličku po něm se ještě prosadil Jáchym Hudec - 8:0!

Závěrečná část hry byla pořádná jízda! Ve 41. minutě dostal Roman Benjamin Pšurný, možnost jet trestné střílení a nemýlil se. Ještě v téže minutě dosáhl magického desátého zářezu David Sadílek, za přesně 53 vteřin se navíc svou druhou brankou v utkání prosadil Roman Benjamin Pšurný a zhruba patnáct minut před koncem skóroval ještě David Psík a do statistik domácích byl zapsán další hattrick! Hosté z Uherského Hradiště dosáhli ve třetí třetině čestného úspěchu, gól zapsal Lukáš Hruška. Odpověď si, ale za méně než 15 sekund připravil David Psík! A zlínský forvard stále neměl dost, deset minut před koncem ještě zvýšil na 14:1! Do konce zápasu zvládli Tygři další čtyři branky, gólu dosáhl Petr Sedlař, po chvíli Sebastian Vavruška a za dalších 60 vteřin Šimon Greguš. No a aby toho nebylo málo, tak svůj parádní výkon ještě korunoval David Psík - 18:1!

Mladší žáci si tak otevřeli proti Uherskému Hradišti střelnici, nasypali dvouciferný počet gólů a zapsali důležitou výhru, která je vystřelila na třetí místo tabulky! Skvělou formu se Tygři pokusí proměnit v další body přesně za týden proti Uherskému Brodu, doma na Tigers CREAM Aréně se začíná v 9:30.