TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
A tým 20. 7. 2022

KDO JSME A CO NAŠIM HRÁČŮM NABÍZÍME!

Jsi sportovec, chceš se sportovní kariéře věnovat na 100 %, ať už jako profesionální sportovec nebo vzdělaný trenér, či manager? Pak právě pro tebe je tu Tigers Zlín. Cílem je podporovat a rozvíjet nadané a ctižádostivé hokejisty. Naše hokejový klub nabízí nadstandardní zázemí a ty nejlepší podmínky pro rozvoj v oblasti sportu a vzdělávání.


ATRAKTIVNÍ OBORY

V rámci úzké spolupráce se Střední školou podnikatelskou a Vyšší odbornou školou ve Zlíně (SPOŠ Zlín) je připraveno pro studenty – sportovce zaměření na Trenérství a Sportovní management. Vzdělání je realizováno prostřednictvím učitelů ze SPOŠ Zlín a praxe probíhá na sportovištích a u partnerů Sportovní akademie Zlín. Jedná se o zaměření ukončené maturitní zkouškou, která umožňuje studentům – sportovcům věnovat se naplno sportovní přípravě ve svém sportu.

TRÉNINKOVÉ ZÁZEMÍ

V návaznosti na pestrý a zároveň náročný vzdělávací program je připraveno i odpovídající sportovní zázemí. Aktuálně je k dispozici dočasná hokejová hala s kluzištěm o rozměrech NHL hřiště a malá hokejová hala pro dovednostní trénink. Sportovci budou mít k dispozici neomezený vstup do nejmodernějšího fitness centra ve Zlínském kraji – Vita Sana Club, budou využívat wellness zónu, fitness centrum, klubového fyzioterapeuta, masáže a kondičního trenéra. Tréninky jsou přímo navázány na školu. 2x denně se trenéři setkají s týmem na ledě a nezbytně budou i tréninky na suchu zaměřeny na koordinaci, sílu a regeneraci.

UBYTOVÁNÍ A STRAVA

Studenti – sportovci mohou využít ubytováni ve 14 loftových apartmánech, který jsou k dispozici hráčům. K profesionálnímu sportovnímu výkonu se váže i kvalitní vyvážená strava, kterou klub Tigers poskytuje svým svěřencům. Dbáme především na zdravý životní styl a správný rozvoj hráče, proto je výživa hráčů připravována našimi výživovými poradci.

ŠPIČKOVÉ TRENÉRSKÉ VEDENÍ

Hráči povedou zkušení trenéři pod vedením šéftrenéra Zdeňka Sedláka. Zdeněk Sedlák, trenérská licence A, trenér s 15 letou praxí ve všech věkových kategoriích, vítěz prestižního turnaje PEE-WEE Quebec 2020 v kategorii U12. Jako hráč byl účastníkem MS 2002, 2x vicemistr ELH, 3x vicemistr Insbruck, Aalborg, Dinamo Minsk. Trenérský tým tvoří Jiří Heš, Petr Mokrejš, Martin Kostelecký, Ondřej Jordán, Jáchym Janošek, Michal Kenša a Lukáš Chromý.