TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 3. 12. 2022

Mladší žáci natahují bodovou šňůru, tentokrát deseti brankami srazili Vsetín

Mladší žáci natahují svou bodovou šňůru na pět zápasů. Proti Vsetínu, který je pro mladíky ze Zlína po dvou desetigólových představení oblíbeným soupeřem se Tygrům podařila především druhá třetina, lví podíl měl na triumfu čtyřgólový David Sadílek. Tigers poskočili díky vysoké výhře na třetí příčku tabulky právě před Vsetín.

Tygrům se výborně povedl už start zápasu, po sedmi minutách otevřel Roman Benjamin Pšurný aby se o tři minuty stejný hráč prosadil podruhé a hned to bylo 2:0. Povedenou pasáž po zhruba třiceti vteřinách korunoval Petr Sedlař, nicméně brankami Tomáše Forcha a Matěje Křížka se domácí Vsetín vrátil do zápasu. Poslední slovo však měli přeci jen Tigers, 22 sekund před sirénou upravil na 2:4 Šimon Greguš a do kabin se tak šlo za velice příznivého dvoubrankového vedení.

V prostřední části hry mladíci ze Zlína zlomili utkání na svou stranu. Hned v úvodní minutě skóroval David Sadílek, právě jeho výkon byl pro druhou třetinu klíčový! Na 2:6 zvýšil Elias Taoujni, pak se rozjela show už zmíněného Davida Sadílka, jenž během pěti minut nejen, že završil hattrick, nýbrž vylepšil svůj zápis na rovnou čtyři góly! Eliáš Navláčil pak v závěru ještě snížil na 3:9, nicméně zápas už byl v podstatě rozhodnutý.

Na jubilejní desátý gól jsme nemuseli dlouho čekat, Petr Sedlař jej zvládl dosáhnout za minutu a třináct vteřin. Vsetín pak sice ještě brankami Mikuláše Trčka a Vojtěcha Jančina korigoval na konečných 5:10, na samotný zápas už to však nemohlo mít žádný vliv.

Mladší žáci tak dokázali i ve druhém utkání proti Vsetínu v sezoně nasázet deset branek a zároveň tak VHK přeskočit na třetím místě tabulky. Další zápas čeká Tigers už zítra, do Zlína dorazí trápící se Kroměříž. Začíná se v 11:30.