TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 4. 12. 2022

Po dvou triumfech starší žáci ˝B˝ narazili, nestačili na Brumov-Bylnici

Těžký zápas za sebou mají starší žáci "B". Proti Brumovu-Bylnici se Tygrům nepovedla už úvodní třetina, právě ta byla základem pro dnešní výhru hostů. Tigers pak vyrovnaně zvládli prostřední část hry, nicméně poté zase úřadoval Brumov. Gólem se před dvoutýdenní pauzou prezentovali Adam Tomaštík a Daniel Škamrala, bilancí 1+1 se blýskl Matěj Rajnoch.

Už start zápasu se Tygrům příliš nevydařil, v první minutě otevřel skóre Dominik Živčic, přičemž do času 5:00 se prosadili ještě Filip Maňas a Matúš Mrázik a rázem to bylo 0:3. Tigers se do zápasu pokusili rychle vrátit, po pasu od Matěje Rajnocha se prosadil Daniel Škamrala. Domácím se však nadále příliš nedařilo a soupeř jim znovu odskočil. Nejprve se podruhé trefil Matúš Mrázik a na krutých 1:5 pak upravil Daniel Gajdošík.

Start do prostřední části hry se Tygrům pro změnu podařil, už po minutě snížil Matěj Rajnoch. Tigers pak ustáli přesilovku soupeře, ten se však v polovině základní hrací doby prosadil znovu. Dnes výborný Matúš Mrázik našel Adriana Macháče a ten se nemýlil. Tigers pak ještě dostali možnost zahrát si přesilovou hru, nicméně prosadit se nedokázali.

Na další branky jsme si museli počkat až do 51. minuty. Mladíci z Baťova města nejprve ubránili přesilovou hru a právě vyloučený Adam Tomaštík se po několika minutách dokázal do zápisu o utkání zapsat i gólově, snižoval totiž na 3:7. Bohužel, žádný velkolepý obrat se nekonal. Brumov si totiž připravil bleskovou odpověď, po 74 vteřinách zkompletoval hattrick Matúš Mrázik. V samém závěru si ještě individuální statistiky vylepšil dvěma trefami Daniel Gajdošík, zápas tak skončil vysokým rozdílem 3:9.

Po dvou desetigólových představeních tak starší žáci "B" v ligovém utkání tvrdě narazili. Nyní čeká mladíky ze Zlína dlouhá pauza, další duel je čeká až v sobotu 17.12, kdy zajíždějí do Uherského Hradiště. Úvodní buly bude vhozeno ve 13:00.