TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 8. 1. 2023

Ubojovaná výhra, dorost srazil Frýdek Místek v nájezdech a bere dva body

Mimořádně náročný duel za sebou mají dorostenci Tigers Zlín, kteří ve Frýdku - Místku vyzvali místní Rysy. Na mládežnické poměry v zápase padlo skutečně málo branek, v základní hrací době všeho všudy dvě a došlo až na nájezdy. V těch už triumfovali Tygři, vítězný gól vsítil obránce Quido Zámorský.

Utkání skutečně moc ofenzivního vzruchu nenabízelo, v první třetině například jediným záznamem do oficiálního zápasu bylo vyloučení Dušana Ševčíka, které Tigers ubránili.

Druhá třetina byla o trošku zajímavější, krátce po vhození úvodního buly poslal Frýdek do vedení Alann Urbiš. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, v přesilovce se prosadil Patrik Vaněk - 1:1. Do sirény už se rozdávaly pouze tresty, Tigers seděli na trestné dvakrát, domácí jednou, přičemž jsme viděli třeba i hru ve čtyřech, nicméně gól ani do jedné sítě nepadl.

Podobně tomu bylo i ve třetí třetině a tak došlo až na nájezdy. Nejdříve se rozjel Quido Zámorský, poté Matěj Pravda a nakonec Patrik Vaněk. Naši střelci proměnili vše a Jakub Trnka vše pochytal, takže bod navíc putuje do Tigers.

Druhý vzájemný zápas s Frýdkem - Místkem tak byl o řád náročnější než ten, který se sehrál v Tigers CREAM Aréně na začátku prosince (6:2), i tak ale mladíci z Baťova města zvládli soupeře udolat a zapisují čtvrtou výhru v řadě a i nadále drží první místo v tabulce. Další zápas čeká Tygry v pátek na ledě Hodonína, startuje se netypicky až večer v 19:15.